Glenn

GLENN - zang

Ik (1971) begon zelf te zingen in 2004 en heb tot 2011 diverse rollen gespeeld/gezongen op het vlak van muziektheater. Sinds 2010 concentreer ik mij volledig op bandactiviteiten. Ik ben leadzanger van Absolutely Floyd (Pink Floyd Tribute), maar doe ook sessiewerk.

Ik vind het fantastisch om via K•EPL•R ‘in de huid van “oude helden” te kruipen’; om te kijken of het ons lukt een stukje van dat oude canvas te raken.

STEFAN - Bass en vocals

Muziek is altijd al een belangrijk onderdeel van mijn leven geweest. Ik ben in 1986 geboren en zo’n beetje vanaf het begin fan van muziek die mijn leeftijdsgenoten over het algemeen (nog) niet waardeerden.

Top 40? Nee, Queen, The Beatles, Muse en Aerosmith, dat was veel interessanter. Bij het luisteren naar al deze muziek was er één deel van het geluidsspectrum dat mijn hart stal: de bas. Met Paul McCartney, John Deacon en John Entwistle als grote voorbeelden ben ik begonnen mezelf wegwijs te maken op dit instrument.

Ik heb vier jaar deel uitgemaakt van de lokale band Jimmy James en help vaak met veel plezier mee bij Jetlag Studio, waar als sessiemuzikant basgitaar, drums of zang verzorg voor radiocommercials of voor artiesten die geen eigen vaste band hebben maar wel graag eigen werk willen opnemen. Sinds december 2014 ben ik vast bandlid van REDDSOME.

Remco

Remco – gitaar en vocals

Mijn naam is Remco Kuijpers, geboren (1990) en getogen in Arkel. Van huis uit heb ik vrij weinig met muziek te maken gehad in mijn jeugd, maar niets weerhield mij ervan beroepsmuzikant te worden.

Na een avontuur op de Rockacademie in Tilburg en het Utrecht’s conservatorium ben ik gitarist geworden in verschillende (bekende en onbekende formaties).

Ik heb afgelopen editie (2015/2016) al aan dit project meegewerkt en ik zie er dan ook naar uit om deze editie weer van scheurende gitaarpartijen te voorzien!

Jasper

Jasper – piano en keyboard

Als klein kind was ik al niet van een speelgoedkeyboard weg te houden. Sinds mijn 8e speel ik "echte" keyboards. Toen ik in bands ben gaan spelen ben ik me steeds verder gaan ontwikkelen als toetsenist en speel het liefst (elektrische) piano en Hammond, maar een toffe synth solo ga ik ook niet uit de weg!

Ik heb in verschillende (cover)bands gespeeld, van feestbands tot soul/funk en speel regelmatig in musicals en andere projecten. Sinds begin 2016 ben ik de toetsenist van KEPLR into Bowie, en dit jaar speel ik mee met het studio project. De muziek spreekt mij erg aan. In mijn playlist is er veel classic rock te vinden, waarbij Toto mijn favoriete band is.

Hans

Hans – gitaar

Hans J Giling, sinds 1967 een groot Pink Floyd fan, begon zijn muzikale escapades met het gebruikelijke naspelen van zijn helden. Waaronder Pink Floyd, Mike Oldfield en de grootheden van de jaren 60 en 70 van de vorige eeuw. Kralingen 1972, heeft dat nog meer versterkt!

Na wat verschillende bandjes werd er serieus met de formatie- Icy Waters- aan de weg getimmerd met o.a. Een tour door Duitsland in begin jaren 90. Ook NL talig werd niet geschuwd en met Renee de Haan haar laatste come back album opgenomen, de gitaar partijen wel te verstaan. De BOB was een band waarmee er tot twee maal toe in de toeristen centra in Hurghada is opgetreden.

Toen kwam er een Pink Floyd Tribute waar o.a kennis werd gemaakt met Glenn, die daar de leadzanger was. Toen Remco zich bij die zelfde tribute had gevoegd en na wat geweldige theater gigs te hebben gedaan, werd K•EPL•R mijn volgende stap , Project van Glenn, Remco en Stefan. Pink Floyd bleef en blijft in de aderen kriebelen en een verjaardag is o.a. de aanleiding geweest om met een groep goede muzikanten deze wereld muziek te vertolken. One Of These Days is geboren. Naast gitaar en zang, tevens ondersteunend ontwikkelaar van Glenn en producent van deze uitvoering van de Childhood's End tour.

Maurice

Maurice - drums

Ik kom uit een muzikale familie en ben geboren in 1988. Op jonge leeftijd ontdekte ik al dat drummen wel heel erg mijn “ding” is. Met de drumstokjes die mijn vader zelf had gemaakt, sloeg ik daar waar mogelijk overal de deuken in.

De beleving van het krijgen van een echt drumstel was dan ook groot voor me. In 1996 ben ik drumlessen gaan volgen bij Roan Segers. Door deze lessen heb ik mijn vaardigheden behoorlijk ontwikkeld. Inmiddels heb ik in diverse bands gespeeld met verschillende bezettingen. Hiermee heb ik voor mezelf de nodige podiumervaring opgedaan.

Na deze periode ben ik lessen gaan volgen bij Juan van Emmerloot bekend van Snowy White en Robby Valentine. Inmiddels heb ik een eigen drumschool opgericht om mijn passie en ervaring te delen met anderen. Momenteel ben ik een veelgevraagd sessiemuzikant voor onder andere Crazy Piano’s en de Piano Bar in Tilburg. Daarnaast ben ik vast bandlid voor REDDSOME.