Nieuw initiatief: Brilliant Spectacles

Hits, favs en guilty pleasures uit de 60’s tot heden!

Brilliant Spectacles is een knipoog naar de eeuwige noodzaak van bands om onderscheidend te zijn in naam, show of uitstraling. Hoe noem je nu een gezelschap van gedreven muzikanten dat gewoon een relaxte avond classic rock brengt en brildragend is? Precies!

Brilliant Spectacles speelt bekende en vergeten klassiekers uit de pop- en rockgeschiedenis in een semi-akoestische of licht versterkte setting en daarop aangepaste arrangementen. America, Crash Test Dummies, Doobie Brothers, Eagles, Pink Floyd en R.E.M. zijn een greep uit de muzikale helden die de revue passeren.

Verwacht geen dreunende drums, pompende bassen of gierende gitaren maar een muzikaal feest van herkenning met stemmige ballads, meezingers en wegdromers. Ideaal voor kleine theaterzalen en huiskamerconcerten!

Brilliant Spectacles zijn Glenn van der Vleuten (zang), Hans Giling (gitaar en zang) en Stefan van Rijswijk (bass en zang).

De band brengt, aangevuld met gastmuzikanten op drums, gitaar of keyboards, een ontspannen en vermakelijk programma classic pop- en rocksongs van muzikaal topniveau!

Informatie & boekingen:

info@keplr.nl

www.keplr.nl Brilliant Spectacles is een initiatief van KEPLR

Leuk artikel? Deel het!!