Nieuwe Keplr-cd: Museum V

Op 23 december j.l. bracht KEPLR Classic Rock Projects haar nieuwe cd Museum V uit, met interpretaties van Classic Rock muziek door een speciaal voor deze opnames samenwerkende groep top-muzikanten.

KEPLR voert jaarlijks een muzikaal studioproject uit. De keuze van de muziek komt voort uit de passie van de deelnemende muzikanten. Door hun muzikale kennis en ervaring zijn de muzikanten in staat de originele songs uit de jaren 60 – 80 van de vorige eeuw zo dicht mogelijk te benaderen. Tijdens de opname wordt ernaar gestreefd de spontane ‘live feel’ zo goed mogelijk in de opname te krijgen.

Op Museum V staan bekende klassiekers uit de pop- en rockgeschiedenis zoals en ‘Streets Of Philadelphia’ (Bruce Springsteen), ‘Goodnight Saigon’ (Billy Joel) en ‘Sledgehammer’ (Peter Gabriel). Verzamelalbumfavorieten ‘Tinseltown in the rain’ (The Blue Nile) en ‘Morning dew’ (Long John Baldry). En hitsingles ‘I don’t like Mondays’ (The Boomtown Rats) en ‘Steppin’ out’ (Joe Jackson), aangevuld met 90’s guilty pleasure ‘Mmm Mmm Mmm Mmm’ (Crash Test Dummies).

KEPLR maakt er inmiddels een goede gewoonte van elke editie een ‘voortrekker’, een song die voorafgaand aan het project, op te nemen. ‘Tinseltown in the rain’ werd midden in de corona lockdown bij muzikanten thuis opgenomen en online samengebracht.

Het resultaat is een unieke CD en een muzikaal feest van herkenning!

De cd verschijnt in een gelimiteerde oplage als digitale download, en is vanaf dit moment te koop (€ 10). Bestellen kan o.v.v. Museum V via info@keplr.nl

Leuk artikel? Deel het!!