KEPLR Classic Rock Project

Het concept van KEPLR Classic Rock Project is simpel: verzamel een groep kwaliteitsmuzikanten. Kies een ‘muzikantenlijst’ met klassiekers uit de pop- en rockgeschiedenis, duik een weekend de studio in en neem ze zo direct mogelijk op. Niet meer dan 2 of 3 keer inspelen om dat ‘live’ gevoel vast te houden.

One of These Days

Geweldige muzikanten en professionals in geluid, licht en projectie. Samen brengen ze de wereld van Pink Floyd naar podia in Nederland en over de landsgrenzen. De band speelt bekende Pink Floyd klassiekers vergezeld van origineel, eigen, verrassend beeldmateriaal. Kortom, de originele Pink Floyd songs zoals u ze nog niet eerder heeft beleefd!

Hallo Spaceboy!

Biedt een afwisselend en gevarieerd programma met Bowie hoogtepunten uit zijn complete ouevre. Klassiekers en album favorieten passeren de revue. Uiteraard slaat de band ook de bekende en voor de hand liggende hits niet over. Een concert dat geen Bowie liefhebber mag missen!

Brilliant Spectacles

Brilliant Spectacles is een nieuw muzikaal initiatief van KEPLR.

Brilliant Spectacles, kortweg BS, is een knipoog naar de eeuwige noodzaak van bands om pakkende namen te vinden. Lees hier meer…