Museum IV

Trots op ons nieuwe studio album. Beluister hieronder teasers van de songs.

  1. Let’s Stick Together (Bryan Ferry) KEPLR 0:31
  2. Willin’ (Little Feat) KEPLR 0:30
  3. Every Kinda People (Robert Palmer) KEPLR 0:30
  4. White Wedding – Part 1 (Billy Idol) KEPLR 0:30
  5. So Long (Fischer Z) KEPLR 0:30
  6. Lips Like Sugar (Echo & The Bunnyman) KEPLR 0:30
  7. Psychobabble (The Alan Parsons Project) KEPLR 0:30
  8. The Sun Goes Down (Thin Lizzy) KEPLR 0:30
  9. Close Watch (John Cale) KEPLR 0:30
  10. Right Down The Line (Gerry Rafferty) KEPLR 0:30

 

Meester van Rooijen

Meester van Rooijen is een fonkelnieuwe en super gedreven allround coverband uit Werkhoven. De band speelt klassiekers uit de nationale en internationale pop- en rockgeschiedenis in semi-akoestische en kleine setting en daarop aangepaste arrangementen: van Boudewijn tot Bruce en van IOS tot REM.

One of These Days

Geweldige muzikanten en professionals in geluid, licht en projectie. Samen brengen ze de wereld van Pink Floyd naar podia in Nederland en over de landsgrenzen. De band speelt bekende Pink Floyd klassiekers vergezeld van origineel, eigen, verrassend beeldmateriaal. Kortom, de originele Pink Floyd songs zoals u ze nog niet eerder heeft beleefd!

Hallo Spaceboy!

Biedt een afwisselend en gevarieerd programma met Bowie hoogtepunten uit zijn complete ouevre. Klassiekers en album favorieten passeren de revue. Uiteraard slaat de band ook de bekende en voor de hand liggende hits niet over. Een concert dat geen Bowie liefhebber mag missen!

Brilliant Spectacles

Brilliant Spectacles is een nieuw muzikaal initiatief van KEPLR.

Brilliant Spectacles, kortweg BS, is een knipoog naar de eeuwige noodzaak van bands om pakkende namen te vinden. Lees hier meer…

KEPLR Classic Rock Project

Het concept van KEPLR Classic Rock Project is simpel: verzamel een groep kwaliteitsmuzikanten. Kies een ‘muzikantenlijst’ met klassiekers uit de pop- en rockgeschiedenis, duik een weekend de studio in en neem ze zo direct mogelijk op. Niet meer dan 2 of 3 keer inspelen om dat ‘live’ gevoel vast te houden.